10 съвършени храни, Лалита Томас

19,99 лв. 13,99 лв.
  • Кат. номер: 9789547922761
+ -
Купи
Моля, изберете:

Тази книга се фокусира право в целта: плодове, зеленчуци и пълнозърнести храни: всичко се консумира в естествените правилни пропорции.

Д-р Чарлз Атуд, автор на "Рецептите на д-р Атуд за преминаване на децата към хранене с ниско съдържание на мазнини" 

Превъзходен информативен текст, посветен на правилния подбор на храната с цел подобряване качеството на живот. Смятам да препоръчвам ,Десет съвършени храни" на своите пациенти.

Д-р Били Дж. Сахли, изпълнителен директор на Центъра по въпросите на болката и стреса, Сан Антонио, Тексас 

Имате възможност да добавите десет чудесни храни към диетата си... и ако го направите, ще се чувствате великолепно.

Д-р Дейвид Стайнман, автор на "Диета за една отровена планета: как да останем здрави в един токсичен свят" и съавтор на "Библия на безопасното пазаруване" 

Браво на Лалита Томас и за чудесната й нова книга. Съветите й по въпросите на храненето могат да направят за здравето ви повече от което и да е предписано ви с рецепта лекарство, която и да е болница, която и да е прехвалена медицинска технология. Разяснява

в подробности ползата от десетте съвършени храни, от които се нуждае човек, за да направи тялото си здраво и жизнено и да го поддържа в това състояние.

Д-р Майкъл Колгън, президент на Института по нутриционистична медицина "Колгьн" в Сан Диего, Калифорния, автор на "Оптимално хранене за спортисти"

Подробно описание
Допълнителна информация
Подробно описание

Издател: Скорпио

Година на издаване: 2007

Брой на страници: 214

Допълнителна информация
Количество
1 брой