Антибактериална добавка при пране Bambino mio 750 g

13,80 лв.
  • Марка: BambinoMio
  • Кат. номер: 5060003103288
+ -
Купи
Моля, изберете:

Антибактериална добавка при пране Bambino mio 750 g

 

Антибактериалната добавки при пране Bambimo mio почиства, дезинфекцира, освежава и ароматизира пелените за многократна употреба.

Подробно описание
Допълнителна информация
Подробно описание

MioFresh е продукт от нов тип, той е безвреден за околната среда и е напълно биоразградим. Антибактериално дезинфекционно средство за пелени miofresh, което почиства, дезинфикцира, освежава и ароматизира пелените за монгократна употреба дори и при ниски температури. Просто добавете 1 мерителна лъжичка - 15 ml от препарата miofresh към вашия обичаен препарат за пране в пералната машина. Първият лесен за употреба, щадящ околната среда препарат за дезинфекция на пелени. С антибактериалното и бактерицидно действие - почиства, освежава и ароматизира, без да се налага да попарвате или накисвате прането.

Предлага се в опаковка от 750г (за около 50 пранета).
Клинично тестван за алергии!
Не съдържа ензими!
Не съдържа парфюм!
Не съдържа фосфати!
Не съдържа хлор!
Биоразградим!
Не съдържа оптични избелители!
Не е тестван върху животни!

Много от съставките на обикновените почистващи препарати,като ензими, синтетични парфюмиращи вещества, хлор за избелване или оптични изсветлители са причина за раздразнения на чувствителната бебешка кожа, дои за дихателни проблеми или хиперактивност при децата. Добавката MioFresh не съдържа тези съставки!

Допълнителна информация
Страна произход
Великобритания