Бутилка Flaška с корк и тапа 750мл

72,88 лв.
  • Марка: Flaška
  • Кат. номер: 1181857080007
+ -
Купи
Моля, изберете:

 

Flaska Cork Ръчна изработка от природата! Тя е нов специален модел от колекцията Natural на Flaska.

Защитният калъф и тапата са изработени от корк – един от най-устойчивите естествени материали. Коркът се добива от корковото дърво за първи път, когато то достигне възраст 25 години и след това на всеки 9 години. Този вид дърво живее около 200 години. Коркът има изолиращи свойства, огнеустойчив е и е неалергизиращ.

Калъфите са ръчно изработени от испанския майстор Miguel Pacheco. Той създава своето ателие La casita de Corcho преди 20 години. Майсторът е добре познат в Испания с високото качество и дизайн на изработка на предмети от корк. Miguel Pacheco е сертифициран от Extremadura's Government (Spain) по отношение на висококачествената си изработка на предмети от корк.

Подробно описание
Допълнителна информация
Подробно описание

Бутилката Flaška е продукт разработен в Словения. Това е бутилка, която има специално действие върху водата. Тя е направена от стъкло и има свойството да променя структурата на водата като тази на чистата изворна вода.

Доказано е с тестове, че тя понижава генотоксичността на водата т.е намалява вредното влияние на съдържащите се там опасни вещества и химични елементи.

Флашка влияе благоприятно както на нашето здраве, така и на заобикалящата ни околна среда.

Вместимост: 750 мл.

Стъклена бутилка със защитен калъф.

Допълнителна информация
Страна произход
Словения