Книга Как да откажем цигарите за 30 дни

10,99 лв.
  • Кат. номер: 9789546554833
+ -
Купи
Моля, изберете:

Книга Как да откажем цигарите за 30 дни

Подробно описание
Подробно описание

„Ценно ръководство за всеки пушач!”

 

„Прекалено съм стресирана, за да откажа цигарите.

Ако ги откажа, ще напълнея.

Толкова пъти се опитвах да ги откажа, но се провалях.”

 

* Ситуационен пушач ли сте? Проследяването на вашите реакции при различни ситуации е стъпка напред към загубването на интерес към цигарите.

* Пушач, който е разтревожен от евентуалното си напълняване ли сте? При правилното изпълнение на предписаното лечение като никотинозаместваща терапия може да се облекчи отказът ви от цигарите и да живеете по-здравословно.

* Пушач, подвластен на емоциите, ли сте? Съставете си разписание на паузите за пушене и се придържайте към строг „график за цигарите”, което ще ви помогне да прекъснете връзката между стресовите ситуации и неутолимото желание да запалите поредната цигара.

В 30-дневната си програма д-р Сейдман обяснява как да ангажирате мисленето си и да извлечете полза от всички средства, с които разполагате, за да се освободите в края на месеца от зависимостта от тютюнопушенето и да се почувствате по-силен отвсякога!

„Дайте тази книга на някого, за когото сте загрижени, който иска да спре да пуши, но чувства, че не може да се справи сам. Не можете да измислите по-полезен подарък!”