Добре дошли!
ВходНямате регистрация?
Регистрация
Козе сиренето на "Козарев" се произвежда само от пълномаслено козе мляко, собствено производство с контролирано качество, закваска и нищо друго.
За да достигне вкусът на сиренето максималния си потенциал, то трябва да зрее минимум 45 дни. Така типичният аромат на мляко (характерен за меките сирена) изчезва, а на негово място могат да се открият много комплексни и сложни аромати и вкусове. Когато козето сирене премине през процес на зреене, то напълно променя своя вкус, аромат и биологичен състав. Хубавото отлежало козе сирене има много дълбок букет от аромати и послевкусове.
Консумация:
Препоръчваме сиренето да се консумира поне 10 минути след изваждане от хладилника. Така то ще има време напълно да разгърне своя потенциал.