Всички Категории
Каталог

Бял боб Добруджанка сварен, 720г. Черга

  • Марка: Черга
  • Кат. номер: 3801312654632

Бял боб Добруджанка сварен, 720г. Черга

  • Марка: Черга
  • Кат. номер: 3801312654632

Бял боб Добруджанка сварен, 720г. Черга

 

  • Без консерванти
  • Без глутен
  • Без ГМО
  • Веган
Подробно описание
Подробно описание +

Сварен бял боб – Добруджанка, без изкуствени добавки и консерванти. Здравословен продукт, подходящ за всяка трапеза. Киснат и със сменена първа вода!

Съставки: български бял фасул от района на Добрич, сол, вода

Продуктът е готов за пряка консумация!

Хранителна стойност за 100гр: 82.3 калории, белтъци 5.5г, въглехидрати 11.5г (от които захари 0.7г), мазнини 0.4г (от които наситени 0г), сол 0.6г

Съхранение: стайна температура без пряка слънчева светлина. След отваряне да се съхранява в хладилник.

 

 

Еко ферма Черга – натурални български продукти, без изкуствени консерванти, без сгъстители и без заместители. Еко ферма Черга произвежда малки серии продукти по изпитани стари рецепти, използвайки само екологично чисти суровини. Животните се отглеждат при условия близки до домашните с балансирано хранене и без антибиотици и хормони на растежа. Всички продукти се приготвят по контролирана и сертифицирана технология, само в стъклени буркани. Нашите продукти са здравословна и вкусни, за малки и големи и улесняват модерния човек в ежедневното приготвяне на храна.

Продуктовата гама включва: Меса в собствен сос и пастети от месо /свинско, телешко, агнешко, пилешко, пуешко/, специалитети от месо, традиционни зеленчукови консерви и разядки /лютеници и айвар, печена капия, кисели краставички, туршии, зеленчукови пастети и разядки и още вкусни изкушения../, сладка и мармалади, олио и шарлан, тахани, ориз и много други, все натурални, вкусни и здравословни продукти…

Стара българска традиция е и в празник, и в делник, да се събираме около трапезата. Тя е тази, която обединява, отваря сърцата и ни сближава. Вярваме, че колкото по-пъстра и богата е тя, колкото по-вкусни и здравословни са ястията на нея, толкова повече ще е веселието, толкова по-дълъг и щастлив ще е животът ни.
Наздраве! И да ви е сладко!

Продукти от същата категория