Билкова боя за коса черна Khadi 100 g

19,65 лв.
  • Марка: Khadi
  • Кат. номер: 4260378040176
+ -
Купи
Моля, изберете:

Билкова боя за коса черна Khadi 100 g

 

Билковата боя за коса ви дава дълготраен цвят, обем и блясък за силна и здрава коса!

Подробно описание
Подробно описание

Билкова боя за коса цвят черна ви гарантира:
- Дълготраен цвят
- Обем и блясък
- Силна и здрава коса

Внимание: При сива, естествено руса или изрусена коса използвайте първо къна, или комбинация от къна, амла и ятрофа преди да третирате с този продукт. Резултатите варират в зависимост от типа коса, досегашното третиране, цвета, продължителността, в която оставите продукта да действа и топлината на водата. Винаги правете предварителен тест (напр. върху няколко косъма, взети от четката, с която се решете), за да добиете представа за цвета, който ще получите.

Начин на употреба: Смесете боята в топла вода (50 градуса), разбъркайте, докато се образува гъста и гладка паста. Около 100 г са достатъчни за коса дълга до раменете. Нанесете върху измита и подсушена с кърпа коса, докато сместа е още топла. Използвайте найлонова шапка или кърпа, за да запазите топлината. Оставете да действа между 30 мин. и 2 ч. в зависимост от наситеността на цвета, който искате да получите и отмийте. За да получите различен нюанс, може да добавите още къна, амла или индиго.

Опаковката съдържа 1 брой ръкавици и найлонова шапка за коса.

Състав: Индиго (Indigofera Tinctoria), къна (Lawsonia Inermis), амла (Emblica Officinalis), брингарадж (Eclipta Alba), нийм (Azadirachta Indica).

Продуктът е сертифициран от BDIH.