Био Ансестрал Суперфудс "Войн", 200г. Ancestral Superfoods

41,99 лв.
  • Марка: Ancestral Superfood
  • Кат. номер: 3800500822037
+ -
Купи
Моля, изберете:

Био Ансестрал Суперфудс "Войн", 200г. Ancestral Superfoods

Подробно описание
Подробно описание

Специално разработена формула за оптимален прием на протеини, която доставя сила и жизненост. Продукт богат на растителни белтъчини; с алкално- киселинен баланс. Подсилва защитните сили и концентрацията, подпомага изграждането на мускулна маса и възстановяването след физически натоварвания, възстановява енергията, подпомага доброто състояние на микробиома и има анти-ейдж ефект. Функционална храна, която е подходяща за жени и мъже, както и за всички възрастови групи.

Продуктът е холистича формула, съдържаща следните внимателно подбрани ключови съставки:

  • Mикс от покълнали и ферментирали семена и растителен протеин на прах (88.8%):
  • Оризов протеин;
  • Грахов протеин;
  • Протеин от покълнал коноп;
  • Покълнали и ферментирали трици от кафяв ориз;
  • Сушени плодове на прах (червена боровинка, малина, ягода, къпина и нар);
  • Пробиотичен комплекс (Lactobacillus,Bifidobacterium bifidum);
  • Суха деактивирана мая.

 

Продуктът „Warrior“ вдъхновен от воините, които са били защитниците на древните общества. Заради техните качества и физическа подготовка те са формирали военния елит на клана, притежавайки различни способности, като голяма физическа сила, безстрашие и самодисциплина. Много от воините са били герои, превърнали се в легенди, с хилядолетия запомнени чрез митовете на своите народи. Те са били индивиди, за които се вярвало, че са избрани от Боговете, за да се сражават за своя клан и да го защитават от врагове. Желанието ни е да вдъхновим съвременния активно живеещ човек да развие в себе си тези изключителни качества и способности.

Съставки: оризов протеин*, грахов протеин*, протеин от покълнал коноп*, покълнали и ферментирали трици от кафяв ориз*, сушени плодове на прах*: (червена боровинкамалинаягода, къпина и нар)ксантанова гума, екстракт от червена боровинка*, екстракт от лимон*, пробиотичен комплекс (щамове лактобацилус и бифидубактериум бифидум)алпийска каменна сол, стевия*, суха деактивирана мая*

oт биологично земеделие

Препоръчителна дневна употреба: Две супени лъжици дневно, които се равняват на една порция.

Примерна рецепта: 1 супена лъжица от Воин” + 100-150 г. плод (банани и ягоди) + 700 мл. течност (фрешсоево или оризово мляко). Разбийте добре с блендер и се насладете.

Една опаковка е от 200 г. и съдържа 10 порции.