Всички Категории
PRODUCTS

Био Ароматизатор за пералня- Върбинка, 750мл. AlmaWin

  • Марка: AlmaWin
  • Кат. номер: 4019555700033

Био Ароматизатор за пералня- Върбинка, 750мл. AlmaWin

  • Марка: AlmaWin
  • Кат. номер: 4019555700033

Био Ароматизатор за пералня- Върбинка, 750мл. AlmaWin

 

Ароматизатор за пране с екстракт от листа на върбинка и етерично масло от евкалипт. Притежава естествени свойства за омекотяване на водата дори и при ниски температури. Тестван дерматологично, но не върху животни.

 

Натуралният ароматизатор на AlmaWin е подходящ за всички степени на твърдост на водата, за бяло и цветно пране и за температура в диапазона от 30 °C до 95 °C. Може да се комбинира с всички перилни препарати на AlmaWin - както течни, така и прахообразни.

 

Подробно описание
Подробно описание +

Почистващите препарати на AlmaWin са от най-високо качество, когато става дума за опазване на околната среда, дерматологични свойства и ефективност. Натуралните съставки са особено нежни към кожата, а препаратите са дерматологично тествани. За основа на рецептите са взети внимателно подбрани суровини от естествен растителен и/или минерален произход – най-често от контролирано биологично земеделие. AlmaWin не използва никакви синтетични оцветители, аромати и консерванти, повърхностно-активни вещества (ПАВ) от петролни продукти и нанотехнологии. Генетично-модифицираните суровини също са табу. Всички съставки са биоразградими и сертифицирани с био сертификат.

 

Предимства:

Приятният цитрусов аромат ще придаде на Вашето пране натурална свежест.

 

Начин на употреба:

Разклатете преди упортеба. Може да се комбинира с всички течни перилни препарати и прахове на АлмаВин. Не е подходящ за мембранни тъкани – спортни якета, екипировка и други. Поставя се в отделението за ароматизатор и омекотител на пералнята, за да влезе с последното изплакване.

 

Дозировка:

1 капачка = прибл. 30 мл. По желание добавете повече.

 

Състав:

<5% нейоногенни ПАВ (растителни захариди от царевица, цвекло и картофи), аромат (етерични масла от евкалипт* и върбинка), лимонен, цитрал, гераниол, линалол, цитронелол, вода, растителен алкохол, екстракт от листа на върбинка*, млечна киселина, лимонена киселина, ксантанова гума, глицерин.
*От контролирано биологично земеделие
100% от съставките са с натурален произход

Продукти от същата категория