Био Билков мед Калофер 330 g

8,40 лв.
  • Кат. номер: 204
+ -
Купи
Моля, изберете:

Био Билков мед Калофер 330 g

 

Билковият мед естествено притежава ценни хранителни и лечебни качества, тъй като се събира от различни видове полски и планински цъфтящи растения.

Подробно описание
Допълнителна информация
Подробно описание

Био мед от Калофер

Полифлорният билков мед естествено притежава ценни хранителни и лечебни качества, тъй като се събира от различни видове полски и планински цъфтящи растения.
Многоцветен пчелен мед се препоръчва при преумора, за общо укрепване на организма, има и антисклеротично действие.

 Тегло: 0.330 кг

Производител:
Караколев - Калофер.
Занимаваме се с биологично пчеларство от 2004г. Пчелинът се намира на 10 км. от град Калофер в Средна гора, на 550 м. надморска височина. Ние се осланяме на отличните природни дадености на района, запазен от индустриализацията и екологичното замърсяване, на топлия и мек климат и кристално чистите води. Сертифицирани сме от „Балкан Биосетр”ООД При нас се добиват едни от най-рядко срещаните видове мед – акация и манов мед, също така и добре познатия на всички билков мед с приятен аромат и вкус на диво растящи билки. Освен видовете мед произвеждаме пчелен прашец и прополис. Какво означава био мед? За да бъде един мед „Био” е нужно първо да се сертифицира района, където се намира пчелина, кошерите не се боядисват с конвенционални бои и лакове, лекарствата, с които се третират пчелните семейства са на билкова основа. Процеса за производство е напълно затворен. Тези условия и ред други се съблюдават от фирмата сертификатор. С усет и професионализъм ние съчетаваме всичко това, а във всяка капка мед добавяме и още нещо - частица любов

Допълнителна информация
Количество
330 g