Био Чай Лавандула, 40г. Rosey's mark

6,10 лв.
  • Марка: Rosey's mark 
  • Кат. номер: 3800500371016
+ -
Купи
Моля, изберете:

Био Чай Лавандула, 40г. Rosey's mark

 

Подробно описание
Подробно описание

Кой не се е пленявал от аромата ѝ? С изключителните си свойства, био лавандулата е способна да успокои и облекчи сетивата. Само няколко глътки от дъхавия чай имат силата да заличат безпокойството, стреса и безсънието. А с отличителния си аромат, лавандулата е чудесна за забъркването на свежи напитки и коктейли, с които да разхладиш и предразположиш своите гости. Магия!

 

В ароматната компания на ядливите цветя

Именно лавандулата прави компания на маслодайната роза в нашата селекция на емблематични български ядливи цветя. Точно както с розата, с лавандула можеш да правиш много неща в кухнята – от успокояваща чаша чай до всякакви кулинарни експерименти. Това е и една от причините да ти представяме тези два продукта по нов начин – не просто като насипен чай, а с нашето предложение за разширеното им приложение на кулинарната сцена, за готвене и декорация на храна. Вариантите са неподозирано много и вярваме, че си заслужава да ги откриеш. 

Вдишване, издишване, лавандула

Освен че е ядливо цвете, лавандулата е позната като успокояваща билка. А тази нейна супер-сила е добре дошла в стресови периоди. Затова, когато усетиш безпокойство, опитай нещо простичко – чаша чай от лавандула. Особено подходящо е да се насладиш на такава топла напитка вечер преди лягане, защото това ароматно лилаво цвете може да намали усещането за стрес и да ти донесе по-спокойни сънища. Препоръчваме ти да пробваш и чаша топло лавандулово мляко.

С пожелания за по-малко стрес и повече мисли за потенциалните възможности, които носи промяната. Защото всяка промяна може да доведе до ново добро начало.