Всички Категории
Каталог

Био Чай за гърло, 17пак. Yogi Tea

  • Марка: Yogi Tea
  • Кат. номер: 4012824402515

Био Чай за гърло, 17пак. Yogi Tea

  • Марка: Yogi Tea
  • Кат. номер: 4012824402515

Био Чай за гърло, 17пак. Yogi Tea

 

 

Когато енергиите в тялото, не са балансирани, се създават предпоставки за дискомфорт. Болките в гърлото са най-честият признак за загуба на равновесие между елементите. Чаят за гърло е нежен и ефективен начин за възстановяване на това равновесие, еднакво подходящ за деца и възрастни. Аюрведа е холистична традиция, идваща от Древна Индия, която разпознава необходимостта да се запази хармонията между ума, душата и тялото.
Аюрведа ни учи, че умствените, емоционалните и физическите нива са повлияни от шестте хранителни вкуса: сладко, солено, кисело, горчиво, пикантно и стипчиво. От друга страна, чрез дошите – Вата (Въздух), Пита (Вода и Огън) и Кафа (Вода и Земя) – елементите се съчетават по уникален начин във всяко човешко същество. Аюрведа е създадена с цел поддържане и възстановяване на този индивидуален баланс. Тя използва познанията си за голям набор от билки и подправки, от които Yogi Tea създава своите омайващи чайове, уравновесяващи напрегнатия ни живот.

Подробно описание
Подробно описание +

Съдържание: Женско биле*, джинджифил*, канела*, кардамон*, карамфил*, копър*, куркума*, екстракт от портокал*, портокалови кори*, сух лимонов сок*, мащерка*, корен от айбис*, лопен*, черен пипер*.
* сертифициран продукт от биологично земеделие

Продукти от същата категория