Всички Категории
PRODUCTS

Био Чай Зелен баланс, 17пак. Yogi Tea

  • Марка: Yogi Tea
  • Кат. номер: 4012824401914

Био Чай Зелен баланс, 17пак. Yogi Tea

  • Марка: Yogi Tea
  • Кат. номер: 4012824401914

Био Чай Зелен баланс, 17пак. Yogi Tea

 

Аюрведа е холистична традиция, идваща от Древна Индия, която разпознава необходимостта да се запази хармонията между ума, душата и тялото. Аюрведа ни учи, че умствените, емоционалните и физическите нива са повлияни от шестте хранителни вкуса: сладко, солено, кисело, горчиво, пикантно и стипчиво. От друга страна, чрез дошите – Вата (Въздух), Пита (Вода и Огън) и Кафа (Вода и Земя) – елементите се съчетават по уникален начин във всяко човешко същество.

Аюрведа е създадена с цел поддържане и възстановяване на този индивидуален баланс. Тя използва познанията си за голям набор от билки и подправки, от които Yogi Tea създава своите омайващи чайове, уравновесяващи напрегнатия ни живот.
Зелен баланс комбинира приятния аромат и вкус на зелен чай и кoмбуча. Зеленият чай е харесван от векове не само заради вкуса си, но и заради способността си да възстановява равновесието между ума и тялото. Комбуча внася допълнителна нотка, създавайки неповторим и ценен еликсир.

Подробно описание
Подробно описание +

Състав: зелен чай* (70%), цвят от бъз*, лимонена трева*, мента*, естествен аромат, сух екстракт от комбуча*, лимонена върбинка*.
*сертифициран продукт от биологично земеделие.

Продукти от същата категория