Био Чай Женски баланс, 17пак. Yogi Tea

7,49 лв.
  • Марка: Yogi Tea
  • Кат. номер: 4012824401631
+ -
Купи
Моля, изберете:

Био Чай Женски баланс, 17пак. Yogi Tea

 

 

Аюрведа е холистична традиция, идваща от Древна Индия, която разпознава необходимостта да се запази хармонията между ума, душата и тялото.
Аюрведа ни учи, че умствените, емоционалните и физическите нива са повлияни от шестте хранителни вкуса: сладко, солено, кисело, горчиво, пикантно и стипчиво. От друга страна, чрез дошите – Вата (Въздух), Пита (Вода и Огън) и Кафа (Вода и Земя) – елементите се съчетават по уникален начин във всяко човешко същество. Аюрведа е създадена с цел поддържане и възстановяване на този индивидуален баланс. Тя използва познанията си за голям набор от билки и подправки, от които Yogi Tea създава своите омайващи чайове, уравновесяващи напрегнатия ни живот.
В индуската митология женските божества са представяни с много ръце. Това символизира способността на жената да се справя с няколко неща едновременно както в материален, така и в духовен аспект. Женски баланс е нежна формула, помагаща на съвременната жена да балансира всички аспекти на живота си.

Подробно описание
Подробно описание

Съдържание: Листа от малина*, женско биле*, джинджифил*, канела*, кардамон*, карамфил*, лимонова върбинка*, лимонова мелиса*, лавандула*, мащерка*, риган*, черен пипер*.
*сертифициран продукт от биологично земеделие