Био Гъби рейши Zoya 60 g

12,25 лв. 11,89 лв.
  • Марка: Zoya
  • Кат. номер: 3800231693395
+ -
Купи
Моля, изберете:

Био гъби рейши Zoya 60 g

 

Гъбата рейши е богата на фитохимикали, които стимулират производството на антитела от имунната система и повишават естествените сили на организма.

 

 

Подробно описание
Допълнителна информация
Подробно описание

Гъбата рейши се използва в китайската народна медицина повече от 2000 г. Всъщност, името ѝ в превод означава буквално „свръхестествена гъба“. Фитохимикалите (като бета-глюканите), на които е богата, стимулират производството на антитела от имунната система и повишават естествените сили на организма. Тъкмо заради тези й качества в момента активно се изучава потенциалното й антитуморно действие.

Рейши повлиява особено благотворно сезонните алергии заради доказаните си антивирусни и противовъзпалителни си свойства. Тя намалява производството на хистамин (което означава, че редуцира кихането, сълзенето на очите и свръхсекрецията от носа) и подобрява функциите на черния дроб (преработването и отделянето на токсините).

Начин на употреба: До 2 г на ден, разпределени в два приема или както е препоръчано от лекар натуропат. За оптимален ефект, приемайте рейши сутрин на гладен стомах, като увеличите приема на течности през деня, за да подпомогнете изхвърлянето на токсините.

Допълнителна информация
Страна произход
Китай