Био Гел за почистване на лице MARILOU BIO 75 ml

13,49 лв.
  • Марка: MARILOU BIO
  • Кат. номер: 3760143830618
+ -
Купи
Моля, изберете:

Био гел за почистване на лице MARILOU BIO 75 ml

 

Гелът за почистване на лице измива нежно и почиства кожата на лицето в дълбочина.

Подробно описание
Подробно описание

Почистващият гел за лице MARILOU BIO измива нежно и почиства кожата на лицето в дълбочина. Основно премахва грима, замърсяванията, дълбоко почиства порите и отстранява излишната мазнина и мъртви клетки. Успокоява и възстановява кожата, като запазва естествения и воден баланс, предпазвайки я от изсушаване и раздразнения.
Този гел с течна текстура е подходящ за всеки тип кожа и се използва всеки ден сутрин и вечер. Нанася се върху навлажнено лице, масажира се с леки кръгови движения и се изплаква обилно с вода.

Произвежда от Лаборатория АВ Cosmetic, Франция, компания с 15 годишен опит в козметичната индустрия. Продуктите на MarilouBio са съобразени с International ISO 9001 и GMP Standarts за да осигурят високо качество на продуктите. Козметиката MarilouBio e съобразена с изискванията на Европейската фармакопея, сертифицирана от * ECOCERT и GREENLIFE, подчиняваща се на хартата на *COSMEBIO.

Активни съставки:
- *Синя метличина - скъпо растение с противовъзпалителен, овлажняващ и стягащ ефект. Съдържа и флаваноиди - мощни антиоксиданти
- *Кокоглюкозоид - натурален измиващ агент
* Съставките са получени от биологично земеделие - 13%
99% от съставките са от естествен произход