Био Гинко билоба на прах Zoya 60 g

8,19 лв.
  • Марка: Zoya
  • Кат. номер: 3800225471930, 3800231692626
+ -
Купи
Моля, изберете:

Био гинко билоба на прах Zoya 60 g

 

Гинко билоба има стимулиращ ефект върху кръвообращението и тонизиращ ефект върху мозъка.

Подробно описание
Допълнителна информация
Подробно описание

Гинко билоба има стимулиращ ефект върху кръвообращението и тонизиращ ефект върху мозъка. Намалява състоянието на летаргия, подобрява световъртежите, усилва паметта и повишава усещането за добро здраве. Гинко е доказал своята ефективност върху подобряването на кръвооросяването на периферните кръвоносни съдове (спазми, зиморничавост, разширени вени и капиляри), при лечението на слухови увреждания, които са причинени от лоша циркулация или от вредните свободни радикали. Гинко възпира алергичните реакции и затова се използва при заболявания като астма и сенна хрема. Тази билка лекува също така някои очни заболявания и сенилност (преждевременно остаряване).

Начин на употреба: Дневният прием на гинко е между 40 и 240 милиграма от екстракта или по ¼ до 1 и ½ ч.л. на ден от праха, разбъркан във вода или чай (може и в храна, напр. в сутрешното мюсли), дозата може да е разделена на 2 или 3 приема.
Мерки за безопасност: Не се препоръчва за хора, които приемат разреждащи кръвта медикаменти. Не използвайте също така, ако имате аткивно огнище на отравяне или контактен дерматит, тъй като билката повишава циркулацията и може да разпространи токсините.

Допълнителна информация
Страна произход
Китай
Количество
60 g