Био Хлорела и Спирулина таблетки Rainforest foods 300х500мг

38,37 лв.
  • Марка: Rainforest foods
  • Кат. номер: 5060213550681
+ -
Купи
Моля, изберете:

Био хлорела и спирулина таблетки Rainforest foods 300х500 mg

 

Таблетки хлорела и спирулина Rainforest foods.

Подробно описание
Допълнителна информация
Подробно описание

Хлорела са синьо-зелени водорасли, а спирулина емикроскопично растение, което вирее в сладководни басейни. Те са две от най-пълноценните суперхрани в света. Отлични източници на лесно усвоими протеини, те съдържат също въглехидрати и широкоспектърни витамини, плюс изобилие от минерали и ензими, подсилващи чревната флора. Спирулина съдържа много по-голямо количество витамин A от морковите, до 50 пъти повече желязо от спанака и повече от 25 пъти повече калций от млякото. Тя е и силен антиоксидант. Хлорела е призната и като значително средство за подсилване на детоксикацията на организма. Тя спомага за подсилването на имунната система, за нормализирането на кръвната захар и за поддържането на здрави мускули и кости. Тъй като много хора добавят в храната си и хлорела, и спирулина, за да решим този проблем, ние комбинирахме и двете в една капсула, за да създадем най-доброто широкоспектърно подсилващо хранително средство.

НАЧИН НА ПРОИЗВОДСТВО
Хлорела има здрава клетъчна стена. Това качество помага при детоксикацията, защото клетката се свързва с множество токсини и така съдейства на тялото да ги отдели. Все пак, клетъчната стена действа и като бариера и намалява количеството на хранителните вещества, съдържащи се в хлорела, които могат да се ползват от организма. Клетъчната стена на хлорела в продуктите на Rainforest Foods е разбита чрез процес, който запазва хранителната цялостност на веществата в микроводораслото. Това означава, че хранителните вещества в клетките на хлорела са и достъпни (благодарение на разбитите клетъчни стени), и със запазени качества. Спирулина на Rainforest Foods се отглежда по методите на био производство на остров в Южно китайско море. Тя е прясно замразена и изсушена, след това се затопля, за да се изпари замразената вода, която се съдържа в нея. После се смила на прах. Така се запазва много голям процент от първоначалните хранителни елементи, в преносим, удобен и отговорен към околната среда вид.

Хлорела и спирулина на Rainforest Foods са сертифицирани био от Soil Association (GB-ORG-5).

СЪСТАВ
Био сертифицирана хлорела с разбити клетъчни стени и спирулина на прах, без изкуствени оцветители, есенции и консерванти. Капсули от растителна целулоза без изкуствени оцветители, есенции и консерванти. Сертифицирани био от Soil Association (GB organic certification 5).

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Препоръчителният дневен прием е 6-8 капсули, наведнъж или на 2-3 пъти през деня. Най-добре е капсулите да се вземат 30 минути преди хранене, с вода. През първата седмица е препоръчително да се взема намалена доза (3-4 капсули на ден), за да се сведат до минимум симптомите на детоксикация, които може да се появят.

Допълнителна информация
Страна произход
Великобритания
Количество
300 бр.