Био Хлорела таблетки Rainforest foods 300х500 mg

38,99 лв.
  • Марка: Rainforest foods
  • Кат. номер: 5060213550490
+ -
Купи
Моля, изберете:

Био хлорела таблетки Rainforest foods 300х500 mg

 

Хлорела са синьо-зелени водорасли, известни като едни от най-богатите на пълноценни хранителни съставки.

Подробно описание
Подробно описание

300 таблетки x 500 милиграма

Хлорела са синьо-зелени водорасли, известни като едни от най-богатите и пълноценни на хранителни съставки. В тях се съдържат протеини, въглехидрати, широк спектър от витамини, както и широк спектър от минерали и поддържащи чревната флора ензими. Тя е едноклетъчно водорасло, известно с най-високата концентрация на хлорофил. Хлорела е всепризнат помощник при детоксикацията на тялото. Тя подпомага имунната система, спомага за нормализирането на кръвната захар и поддържа здравината на мускулите и костната структура.

Начин на употреба: препоръчителната дневна доза е 6 x 500 милиграма, приети наведнъж или разпределени на 2-3 приема. В идеалният случай таблетките трябва да се приемат с вода 30 мин. след хранене. За първата седмица на прием е препоръчително да се взима по-ниска доза (3-4 таблетки на ден), за да се сведат до минимум симптомите на детоксикация, които могат да възникнат.

Съставки: сертифицирана био хлорела с разбита клетъчна стена, без изкуствени оцветители, аромати и консерванти.

Сертификат: Soil Association (GB-ORG-5)

Обработка: Хлорела има твърда клетъчна стена. Това помага при детоксикацията като свързва различните токсини в нея и помага на организма да ги отстрани. Клетъчната стена, обаче, действа също като бариера, която намалява количеството хранителни вещества в клетките в тялото. Клетъчната стена на нашата хлорела се разбива с помощта на процес на впръскване с голяма сила, който запазва хранителната цялост на съдържанието на клетката. Което означава, че хранителните вещества в клетките са едновременно достъпни (благодарение на разбитата клетъчна стена) и със запазени качества.