Био Храна за кърмачета формула 1, 400г. Holle

19,60 лв.
  • Марка: Holle
  • Кат. номер: 7640161878792
+ -
Купи
Моля, изберете:

Био Храна за кърмачета формула 1, 400г. Holle

 

Подробно описание
Подробно описание

Употреба: Подходяща за използване от раждането, ако замествате кърменето или като допълнение към майчиното мляко. Лесно се приема, когато се преминава от друга формула бебешка храна. След 6 месечна възраст препоръчваме Деметер преходна храна Формула 2 в комбинация с бебешки каши на Holle.

Начин на приготвяне: Преди употреба стерилизирайте шишето, биберона и завиващия ринг във вряща вода за 3-5 мин. Варете водата както е показано в таблицата и оставете да се охлади до около 50°С. Изсипете около половината от водата в шишето. Напълнете мерителната лъжица и с нож махнете остатъчното количество. Добавете количеството от млякото на прах във водата, както е показано в таблицата. Разклатете. Добавете остатъка от водата и отново разклатете. Оставете да се охлади до около 37°С преди хранене.

Таблица за хранене:
Възраст: 1 седмица: Следвайте съветите на вашия лекар.
Възраст: 2-4 седмици: Количество вода (ml): 90; Мерителни лъжици*: 3; Готов продукт (ml): 100; Шишета на ден: 6-7;
Възраст: 2 месеца: Количество вода (ml): 120; Мерителни лъжици*: 4; Готов продукт (ml): 130; Шишета на ден: 5-6;
Възраст: 3-4 месеца: Количество вода (ml): 150; Мерителни лъжици*: 5; Готов продукт (ml): 165; Шишета на ден: 5-6;
Възраст: след 4 месеца: Количество вода (ml): 180; Мерителни лъжици*: 6; Готов продукт (ml): 200; Шишета на ден: 4-5;

*1 мерителна лъжица = 4,4g/ Показаните количества дневно хранене са само ориентировъчни. Незначителни отклонения са напълно безопасни.

Указания за приготвяне: За да запазите здравето на Вашето бебе, моля следвайте внимателно всички инструкции. Използвайте само предоставената мерителна лъжица. Придържайте се към препоръчителната доза. Правилното дозиране на съставките ще гарантира, че Вашето бебе винаги получава хранителните вещества, от които се нуждае. Винаги приготвяйте прясна храна за Вашето бебе. Не използвайте остатъци от храна. За да се избегне опасността от прегряване, не подгрявайте млякото на Вашето бебе в микровълнова печка.

Важна забележка: Майчиното мляко е най-естествената и полезна храна за бебето, включваща всички необходими хранителни вещества и витамини. Ето защо Holle препоръчва кърменето. В допълнение, контактът между майка и дете по време на кърменето насърчава усещането за хармония и комфорт. Преди да решите да използвате този продукт, се консултирайте с Вашия личен лекар или здравен работник. За да се предотврати възможно увреждане на зъбите, не давайте шишето на Вашето бебе като залъгалка. Обръщайте специално внимание на устната хигиена на Вашето бебе, веднага след изникване на първото зъбче.

 

СЪСТАВКИ обезмаслено МЛЯКО**(1), СУРОВАТКА на прах* (частично деминерализирана), растителни мазнини* (палмова*(2), рапична*, слънчогледова*), малтодекстрин*, обезмаслено МЛЯКО на прах**, калциев карбонат, калиев хлорид, натриев хлорид, Витамин С, Витамин Е, железен лактат, цинков сулфат, ниацин, калциев-D-пантотенат, меден сулфат, Витамин А, Витамин В1, Витамин В6, манганов сулфат, калиев йодат, фолиева киселина, Витамин К, натриев селенат, Витамин D.
*от контролирано био производство
**от контролирано биодинамично производство
(1) 100g сух продукт са направени от 170мл обезмаслено мляко
(2) От устойчиво земеделие.

 

ДЪРЖАВА ПРОИЗВОДИТЕЛ Германия