Био Индиго на прах, 100г. Indus Valley

5,90 лв.
  • Марка: Indus Valley
  • Кат. номер: 8904061207205
+ -
Купи
Моля, изберете:
Био Индиго на прах, 100г. Indus Valley
Подробно описание
Подробно описание

100% био индиго на прах. Прилагано само по себе си, индигото ще придаде на косата синкаво-зеленикави оттенъци. Смесено с къна, индигото боядисва косата в кестеняво (в зависимост от пропорциите и началния цвят: повече индиго = по-тъмен цвят и по-малко червеникави оттенъци).

Нанесено върху косата след къна, индигото боядисва в лъскаво черно. Може да смесите индигото с къна, амла и касия, за да получите различни цветови нюанси. 

 

Не съдържа химикали – изцяло растителен екстракт. Индигото е безопасна за бременни жени и кърмачки боя. Прилагано само по себе си, индигото ще придаде на косата синкаво-зеленикави оттенъци. Смесено с къна, индигото боядисва косата в кестеняво (в зависимост от пропорциите и началния цвят: повече индиго = по-тъмен цвят и по-малко червеникави оттенъци). Нанесено върху косата след къна, индигото боядисва в лъскаво черно. Може да се използва толкова често, колкото пожелаете.

 

Начин на употреба:

 

Смесете с топла вода нужното количество индиго и къна (според дължината на косата - за къса коса използвайте 50-100 г; за коса до раменете – 100 г) с топла вода, за да получите гъста паста. Намокрете косата с вода и нанесете внимателно върху косата, разделяйки я на кичури. Оставете да действа 30-35 минути. За ярък цвят трябва да престои 1-2 часа. Отмийте с вода.

 

Съставки (INCI):

 

Indigofera tinctoria leaf powder* (индиго на прах)
*от био земеделие