Био Италианска бебешка паста Hipp 320 g

6,97 лв.
  • Марка: Hipp
  • Кат. номер: 9062300133346
+ -
Купи
Моля, изберете:

Био италианска бебешка паста Hipp 320 g

 

Био италианската бебешка паста - кус-кус на звездички, подходяща храна за деца след шестия месец.

Подробно описание
Допълнителна информация
Подробно описание

  • Приготвя се бързо.
  • Без добавена захар.
  • С витамин В1 - важен за нервната система.

Начин на приготвяне:

След 6-ия месец: Сварете 2-3 супени лъжици от пастата (около 30g). Това количество може да се увеличи по време на захранване, за да отговаря на възрастта и апетита на детето. Благодарение на своята рецепта, Hipp Био Бебешка паста се приготвя за много кратко време, само 4-5 минути варене. Препоръчваме да проверявате консистенцията на пастата, след като я приготвите. Ако предпочитате по-мека консистенция и в зависимост от възрастта на детето, удължете времето за готвене с още 1 минута.

Бебешка паста: Кипнете 500ml неподсолена вода, след това добавете 2-3 супени лъжици от Hipp Био Бебешка паста. Варете в продължение на 4-5 минути, след което отцедете добре. Ако предпочитате по-мека консистенция и в зависимост от възрастта на детето, удължете времето за готвене с още 1 минута. Добавете около половин бурканче Hipp Меню с месо или риба, или Hipp Зеленчуково пюре, за да приготвите пълноценно ястие.

След 8-ия месец: добавете едно бурканче от подходящ за деца сос, за да приготвите пастата, която вашето дете харесва.

Супа за бебета: Кипнете 200-250ml зеленчуков бульон или зеленчуково пюре, в зависимост от възрастта на бебето. Добавете 2-3 супени лъжици от Hipp Био Бебешка паста и варете в продължение на 4-5 минути. Препоръчваме ви да добавите малко зехтин за овкусяване на готовото ястие.

Съставки: Грис от твърда пшеница*, витамин B1.
*от биологично производство
СЪДЪРЖА ГЛУТЕН. Може да съдържа следи от яйца.

Допълнителна информация
Страна произход
Италия
Съдържа глутен
съдържа