Био Какаова паста Zoya 250 g
Био какаовата паста Zoya е вашият избор за смели кулинарни експерименти!
Какаовата паста е зърнеста маса, получена от смилането на какаови зърна или парченца. Какаово масло, съдържащо се в зърната, се разтапя по време на смилането и помага какаовите зърна да станат на паста. След меленето, какаовата паста постепенно се втвърдява на стайна температура.
Какаовата паста е начален продукт при производството на какао, какаово масло, какао на прах и всички други какаови продукти. Разбира се, може да се наслаждавате на какаовата паста в този ѝ вид – тя е просто неподсладен шоколад!
Какаовата паста е зърнеста маса, получена от смилането на какаови зърна или парченца. Какаово масло, съдържащо се в зърната, се разтапя по време на смилането и помага какаовите зърна да станат на паста. След меленето, какаовата паста постепенно се втвърдява на стайна температура.
Какаовата паста е начален продукт при производството на какао, какаово масло, какао на прах и всички други какаови продукти. Разбира се, може да се наслаждавате на какаовата паста в този ѝ вид – тя е просто неподсладен шоколад!
Най-лесният суров шоколад! Разтопете какаовата паста на водна баня и добавете малко подсладител (ако обичате сладко) - агаве, стевия, ксилитол. За по-хрускав шоколад добавете и малко счукани ядки. Най-лесният суров шоколад! Разтопете какаовата паста на водна баня и добавете малко подсладител (ако обичате сладко) - агаве, стевия, ксилитол. За по-хрускав шоколад добавете и малко счукани ядки.
Пакетирано във Великобритания за Зоя БГ