Кълновете от боб мунг, навлезли у нас първоначално като соеви кълнове, са подходящи за салати и азиатски ястия, пържени на уок или за плънка на традиционните пролетни ролца.
• Подходящи за вегани и вегетарианци
• Био продукт
• Без ядки
• Без житни и глутен
• Без млечни и лактоза
• Без мая
Съставки:
Био кълнове от боб мунг (Vigna radiata), вода, лимонена киселина (регулатор на киселинността), морска сол, аскорбинова киселина (регулатор на киселинността).
Отдецено тегло - 180 г. След отваряне да се съхраняват в хладилник и да се консумират за един ден.
Хранителна информация за 100 г (отцедени):
Енергийна стойност - 78 kJ / 18.7 kcal;
Мазнини - 0.1 г,
от които наситени - 0.0 г;
Въглехидрати - 3.3 г,
от които захари - 2.3 г;
Фибри - 1.0 г;
Белтъчини - 1.7 г;
Сол - 0.23 г
330 г