Всички Категории
PRODUCTS

Био Къна-чиста на прах, 100г. Indus Valley

  • Марка: Indus Valley
  • Кат. номер: 8904061207182

Био Къна-чиста на прах, 100г. Indus Valley

  • Марка: Indus Valley
  • Кат. номер: 8904061207182
Био Къна-чиста на прах, 100г. Indus Valley
Подробно описание
Подробно описание +

100% био къна на прах - фина, тройно пресята. Освен че оцветява, къната подхранва косъма и възвръща естествения блясък на косата. Може да се използва и за рисуване по тялото.

Естествената къна е прах от растението Lawsonia Inermis. Тя оцветява косата в червеникави тонове. Toчният цвят се определя от естествения цвят и индивидуалност на косата, наличието на бели коси, избраната рецепта. В съчетание с други билки – индиго, касия, амла – къната е основа за получаването на кестеняви и черни тонове или просто лек оттенък и цялостно затопляне на цвета. Освен че придава цвят, естествената къна има заздравяващо и подхранващо действие. При употреба косата ще остане бляскава, обемна и жива. Къната действа отлично и срещу пърхот и други кожни проблеми.

 

 

Употреба:

 

Поставете желаното количество къна (според дължината на косата) в не метална купа и залейте с гореща вода. Трябва да се получи паста с консистенцията на течен мед. Оставете съда да престои 2-3 часа и отново разбъркайте. Нанесете на косата и оставете на действа 45 минути. Отмийте с вода. 

 

Състав:

 

Lawsonia inermis leaf powder* (къна на прах)

Продукти от същата категория