Всички Категории
PRODUCTS

Био Кашкавал Harmonica 300 g

  • Марка: Harmonica
  • Кат. номер: 3800218250344

Био Кашкавал Harmonica 300 g

  • Марка: Harmonica
  • Кат. номер: 3800218250344

Био кашкавал Harmonica 300 g

 

 

Доставка само за гр. София!

Подробно описание
Подробно описание +

Вкусът е на класически български добре узрял кашкавал от краве мляко. След много дегустации и проби, се е получил приятен млечнокисел и леко пикантен вкус, характерен за добре узрял кашкавал. Едно от най-важните условия, за да се получи добър кашкавал, който може да се усвоява правилно от човешкия организъм, е да се остави достатъчно време да зрее. 

Тайната на вкуса отново е открита в традицията. Спазена е традиционната българска технология, без да се правят никакви компромиси. Като добавим и изключителното мляко от семейните био ферми в троянския балкан, в които то се добива и резултатът е перфектен - био кашкавал, богат на хранителни вещества, с високо съдържание на млечна мазнина, белтък, минерали и аминокиселини.
При производството на био кашкавал Harmonica се спазва изискването за достатъчно зреене, както и всички други изисквания на традиционната българска технология за производство на кашкавал. Използва се млякото, издоено от пасящи в Троянския балкан крави. То не се пастьоризира, а само се обработва термично на 60-65 C за 20 секунди, за да се намали вредната микрофлора и същевременно да се запазят полезните млечнокисели бактерии. След това се охлажда и се добавя закваска и за 30 - 40 минути става подсирване. След едно денонощие се отделя от калъпа и се оставя да зрее поне 45 дни.
Ето защо кашкавалът на Harmonica е богат на хранителни вещества, с високо съдържание на млечна мазнина, белтък, минерали и аминокиселини. И е обяснимо вкусен.

 

Съставки: биологично краве мляко, закваска, мая, сол.

 

Не съдържа консерванти и генно модифицирани съставки.

 

Хранителна стойност за 100г не по-малко от:
Енергийна стойност - 327ккал
Протеини - 25.5%
Въглехидрати - 3%
Мазнини - 23.7%

Сертифициращ орган Балкан Биосерт

Този продукт се доставя само в рамките София

 

 

Доставка само за гр. София!

Продукти от същата категория