Добре дошли!
ВходНямате регистрация?
РегистрацияБио кедрови ядки Bio Agros 50 g
Кедровите ядки имат леко сладък ядков вкус, съчетават се добре както със сладки, така и със солени ястия.
Особено подходящи заприготвяне на дресинги и сосове.
Кедровите ядки всъщност са ядливите семена на някои иглолистни дървета от семейство Борови. Имат леко сладък ядков вкус и се съчетават добре както със сладки, така и със солени ястия. Познати на човечеството от хилядолетия, кедровите ядки добиват все по-голяма популярност в кулинарията.
Консумирайте сурови или печени. Добавете към салати, сурови десерти, домашен шоколад или печива като бисквитки, мъфини, дори хляб. Особено подходящи са за приготвяне на дресинги и сосове. Кедровите ядки се комбинират чудесно със зеленчуци, паста и други ядки. Препоръчва се кедровите ядки да се съхраняват в хладилник.