Био Клечки за уши за бебета с ограничител Douce Nature 60 бр.

3,80 лв.
  • Марка: Douce Nature
  • Кат. номер: 3380380050244
+ -
Купи
Моля, изберете:

Био Клечки за уши за бебета с ограничител Douce Nature 60 бр.

Подробно описание
Подробно описание

Клечките за уши с органичен памук не са избелвани с хлор, а с водороден пероксид. Специално проектирани за безопасно почистване на ушния канал на бебета. В партньорство с малки независими производители в Бенин, Douce Nature се ангажира с устойчиво развитие на биологичния памук и лоялната търговия. Източник на доход за човека при спазване на социално-етичните условия и опазване на околната среда.

Douce Nature предлага широка гама от продукти за ежедневна грижа за цялото семейство. Брандът носи етикета Ecocert, който е най-строгият, както и етикета на Cosmebio. Сериозна алтернатива на конвенционалните продукти за лична грижа, тя е изпълнена със същността на природата.

Произведено във Франция, в лаборатория с дългогодишен ангажимент за екологично и устойчиво развитие, Douce Nature използва опаковки, направени от естествени PE, гарантирано без бисфенол А (BPA Free); от картон или от царевично нишесте.

 

Съдържание: памук*, целулозни хартиени пръчки.
* от контролирано биологично земеделие. 100% от влакната идват от биологично земеделие. Органичен текстил*, контролиран от Ecocert.
Рециклируема PP кутия, не освобождава хлор по време на рециклиране.
Разфасовка: 60 бр.
Сертифициращ орган: Ecocert, Cosmebio