Био Кокосово брашно Organic Virgin Coconut Flour 500 g.
Кокосовото брашно е без глутен и е идеално за приготвянето на всякакви сладкарски изделия.
Брашно, приготвено от свежата бяла месеста част на кокосови орехи, отгледани спрямо стандартите на биологичното земеделие в Шри Ланка. Въпросната ядлива сърцевина се суши на ниска температура, след което се обезмаслява и се смила до получаване на фина текстура.
Подходящо за приготвяне на разнообразни сладкарски изделия. Заменете част от използваното брашно за постигане на по-добра плътност и екзотичен аромат. Поради ниската температура на обработка, кокосовото брашно е подходящо за приготвяне на сурови бонбони, сладки и блатове за торти. Прибавете към плодово смути или шейк, за да подобрите тяхната плътност и гъстота.
Състав: Кокосово брашно от биологичен произход
Хранителна стойност за 100г
Калории- 413 кал
Протеини- 19г
Въглехидрати- 26г
Диетични фибри- 39г
Холестерол- 0г
Общо наситени мазнини- 8г
Мононенаситени мазнини- 0,45г
Полиненаситени мазнини- 0,07г
Трансмазнини- 0г
Влажност 2г Витамин В1 - 0,02г Витамин С - 15мг Калции-32мг