Био Кокосово масло Organic by nature 1,5 l

33,21 лв.
  • Марка: Burel Organics
  • Кат. номер: 4796019460305
+ -
Купи
Моля, изберете:

Био Кокосово масло Organic by nature 1,5 l

Подробно описание
Подробно описание

Нерафинирано, студено пресовано! Без оцветители! Не съдържа хидрогенирани мазнини и хексан!

 

Кокосовото масло ускорява метаболизма, помага за поддържането на нивото на кръвната захар, има нисък гликемичен индекс. При това за усвояването на тази наситена мазнина се изисква много енергия.

 

Кокосовото масло укрепва имунитета, благодарение на лауриновата киселина, която влиза в състава му. Тя притежава антибактериални, антивирусни и противогъбични свойства.

 

Предимства на Био кокосовотo масло:
1. Допринася за стимулиране и регулиране на метаболизма, поддържа теглото под контрол .
2. Био кокосово масло е претъпкано с лауринова киселина, която подкрепя имунната система
3. Пълно с полезни мазнини, които са добри за сърцето, органичното кокосово масло е едно чудесно допълнение към ежедневната ни диета.
4. Био кокосовото масло може да помогне да се чувствате по-малко уморени и да се нуждаете от по-малко сън, защото стимулира метаболизма ви. То също може да подобри спортните постижения.
5. Био кокосовото масло помага да се стимулира активността и правилното функциониране на тази важна жлеза, която осигурява енергия, поддържа здравето на кожата и обмяната на веществата.
6. Използването на органично студено пресовано кокосово масло като лосион ще помогне за подобряване на кожата, косата и ноктите, благодарение на овлажняващите и изглаждащите му ефекти, като също така подобрява еластичност.
7. Когато се ускори метаболичния процес, се ускорява и регенерацията на клетките. Това означава, че тялото ви по-бързо ще замени старите клетки с нови, по-здрави клетки.
8. Изобилно на лауринова киселина, органичното кокосово масло има изобилие от природни вещества, които могат да намалят гъбичките, бактериите и вирусите, които причиняват грип, херпес и други заболявания.
9. Това помага за по-добро използване на глюкозата, за да се балансира производството на инсулин, което може да помогне за облекчаване на симптомите и намаляване на рисковете за здравето, свързани с диабета.
10. Био кокосовото масло може да помогне за защита на тялото от клетъчни вредните свободни радикали