Био Котешки нокът на прах Zoya 125 g

13,45 лв.
  • Марка: Zoya
  • Кат. номер: 3800231692985
+ -
Купи
Моля, изберете:

Био котешки нокът на прах Zoya 125 g

 

Котешкият нокът  е билка, която притежава антитуморни свойства и все по-често се изписва за неутрализиране на негативните ефекти от химиотерапия.

 

Котешкият нокът потиска вирусните и възпалителните процеси в организма - препоръчва се при артрит, ревматизъм и увеличени лимфни възли.

 

Има благотворен ефект и върху храносмилателната система, най-вече при състояния като колит, гастрит, язва и при диария.

Подробно описание
Подробно описание

Котешкият нокът (Uncaria tomentosa) е лиана с малки жълтеникави цветове, която произхожда от Амазонската джунгла. Името идва от бодилите й, които наподобяват нокти на дива котка. Лечебните свойства на корена и кората й са известни на местното население от 2000 години насам. Днес е научно установено, че билката дължи славата си на изключителен имуностимулатор на високото съдържание на алкалоиди, танини и фитохимикали. Котешкият нокът действа като антиоксидант – помага на тялото да се освободи от вредните свободни радикали. Билката притежава антитуморни свойства и все по-често се изписва за неутрализиране на негативните ефекти от химиотерапия. Котешкият нокът потиска вирусните и възпалителните процеси в организма - препоръчва се при артрит, ревматизъм и увеличени лимфни възли. Има благотворен ефект и върху храносмилателната система, най-вече при състояния като колит, гастрит, язва и при диария.

Начин на употреба: Във вид на чай: от 1 до 3 г котешки нокът на прах (1/3 до 1 изравнена ч.л.) се слагат в 250 мл вода. Чаят се оставя да ври 10-15 мин., след което се оставя да изстине и се прецежда. Може да се добави и 1/2 ч.л. лимонов сок, който ще повиши извличането на полезните алкалоиди от билката. Приемат се от 1 до 3 ч.ч. дневно. Под контрола на специалист могат да се приемат и по-високи дози.
Мерки за безопасност: Котешки нокът не трябва да се приема от бременни жени, тъй като може да доведе до спонатанен аборт. Не се препоръчва на хора, страдащи от туберкулоза, с тежки чернодробни и автоимунни заболявания, с трансплантирани органи или кожни присадки, заради възможното въздействие върху имунната система.

Както вече разбрахте, в каталога ни предлагаме хранителна добавка, позната под името Котешки нокът. Името й произлиза от растението, от което се извлича. Накратко, то вирее в Амазонската джунгла и е като дар за европейската цивилизация, поради множеството си полезни свойства.

Капсулиран Котешкия нокът се приема два пъти на ден, като спомага при борбата с лошия холестерол, възстановява естествените защитни сили на организма и умело защитава и подпомага цялата ви имунна система. Повече информация за актуалната котешки нокът цена, ще откриете в магазина ни.
Всичко за приема на Био Котешки нокът капсули
Важно е обаче да разграничавате храна от хранителна добавка. Предлаганият продукт не може да замести разнообразното хранене и ако искате наистина качествени резултати, добре е да внесете промени и в начина си на живот. Защо да не започнете още днес с малко помощ от Био Котешки нокът?