Всички Категории
Каталог

Био Краве сирене Harmonica 400 g

  • Марка: Harmonica
  • Кат. номер: 3800218250399

Био Краве сирене Harmonica 400 g

  • Марка: Harmonica
  • Кат. номер: 3800218250399

Био краве сирене Harmonica

 

 

Доставка само за гр. София!

Подробно описание
Подробно описание +

Букетът на сирене Harmonica е автентичен саламурен вкус и аромат на българско бяло сирене, който няма как да се сбърка.

 

Био
Сиренето се прави от пълномаслено био краве мляко от няколко семейни ферми в Троянския Балкан. Там кравите се гледат според принципите на биологичното земеделие, като се хранят основно с тучна трева от старопланинските пасища.

 

Традиционно
Традиционната технология на производство, която следваме, е въпрос не само на чест. Единствено така белтъчините, аминокиселините, витамините, минералите и другите ценни микроелементи в готовия продукт могат да се усвоят.

 

Узряло
Зреенето е последният етап в приготвянето на сиренето, при който се получават сложни промени в съставните му части, най-съществени са в белтъците. Само истински узрялото сирене е лесно смилаемо и добре усвоимо от организма. Затова го оставяме да зрее минимум 45 дни, както е редно. Така всички биохимични и микробиологични процеси протичат естествено, без да използваме ускоряващи процесите трикове, типични за съвременната индустрия.

 

Полезно
В сиренето има много аминокиселини, калций и фосфор, които повишават имунитета, укрепват костите и предпазва от кариеси. Сиренето може да подсили изтощения от някои заболявания организъм. Да подобри храносмилането. Разбира се, ако е направено добре, от чисто и истинско мляко.

 

Вкусно
Сиренето ни се държи почтено, както в шопска салата, така и в баница, но най-добре ще усетите превъзходния му характер в комбинация с градински домати или защо не с диня.

 

 

Състав: био краве мляко, закваска, сол, мая, калции.

 

Хранителна стойност в 100г


- мазнини 24,7%
- белтъчини 18.9%
- въглехидрати 1.4%
- енергийност 269 kcal/ 1283 kj

Сертификат: BG-BIO-02, съгласно ЕЕС 834/2007 и 889/2008.

Производител: Био България ООД

 

 

Доставка само за гр. София!

Продукти от същата категория