Био Лавандулова вода Alteya Organics 250 ml

8,10 лв.
  • Марка: Alteya Organics
  • Кат. номер: 3800219790139
+ -
Купи
Моля, изберете:

Био лавандулова вода Alteya Organics 250 ml

 

100% натурална и дестилирана на пара лавандулова вода.

Подробно описание
Допълнителна информация
Подробно описание

100% натурална и дестилирана на пара лавандулова вода. Сертифицирана от USDA. Произведена в България.

Благотворни свойства:

- Терапевтична, почистваща и пречистваща

- Има антивъзпалителни свойства, предотвратяващи появата на акне

- Помага при застаряваща кожа и овлажнява

- Успокояващо, отпускащо и хармонизиращо действие

- Естествен аналгетик и антидепресант

- Подчертава отличителния вкус на храни и напитки

Грижа за кожатаи косата:
Почистващо, енергизиращо и тонизиращо действие за всички типове кожа – чудесен завършек на ежедневните Ви почистващи и освежаващи процедури. Използвайте тази ароматна омара да омекотите и хидратирате кожата и косата си и да се поглезите с магнетичния лавандулов аромат.

Ароматерапия:
Подмладяващото ухание ободрява духа и хармонизира ума. Може да се използва за повишаване на концентрацията и подобряване на вътрешното равновесие. Използвайте като добавка във ваната за облекчение от стрес или напръскайте стаята, спалното бельо и дрехите си.

За готвене:
Естествено средство за повишаване на специфичния вкус на храните и напитките. Добавете към екзотичните си десерти, напитки и коктейли. Страхотна за допълнителен вкус на сладоледи и чайове

В домакинството:
Лавандуловата вода може да се използва като универсално, нетоксично, безвредно за Земята домакинско почистващо средство. Подходящо за почти всички видове почистване.

За домашните любимци:
Познато като средство против кожни раздразнения. Използвайте като щадящ околната среда ароматизатор на местата, където Вашият домашен любимец обитава или спи.

Парно гладене:
Добавете 5 мл лавандулова вода към обикновената вода в ютията, за да придадете на спалното си бельо и дрехите си божествен аромат. Освен това, лавандуловата вода предпазва дрехите от молци и е известно, че отблъсква комари, мухи и други насекоми.

Бутилирана в сърцето на долината на тракийските царе, близо до Казанлък, България – местност, известна с маслодайните си растения от най-високо качество – сертифицираната „Българска лавандулова вода” на Алтея е 100% чиста и натурална. Като използваме вековни традиционни методи, ние я дестилираме на пара специално за терапевтични цели от пресни био лавандулови цветове, ръчно брани в нашите лавандулови плантации. Чудният аромат, необичайните качества и духовната сила на нашата лавандулова вода са добре известни по цял свят.

Съдържание: Био лавандулова вода(Lavandula Angustifolia)

Допълнителна информация
Произведено в България
от българско производство
Страна произход
България
Количество
250 ml