Био черна леща Белуга Rapunzel.
Черната леща е подходяща за ястия с ориз, салати и студени плата.
Лещата е богата на желязо, витамини, минерали, фолиева киселина. Тя е неизменна част от менюто на вегани и вегетарианци.
Черна леща или белуга, както я наричат руснаците. Зърната на лещата са черни и лъскави като хайвера на белуга.
Лещата е богата на желязо, витамини, минерали, фолиева киселина. Тя е неизменна част от менюто на вегани и вегетарианци. Добре е да се включва в менюто на децата над две години.
Подходяща за ризото, салати, студени предястия.
Може да има следи от глутен.
Начин на приготвяне: Измийте една 1 чаша черна леща и заедно с 3 чаши вода варете около 20 минути на умерена температура. Посолете след като се е сготвила.
Състав: 100% биологична черна леща Белуга.
Сертификат: DE-006-Oeko-KontrollStelle.
Производител: Rapunzel Naturkost AG, Германия