Всички Категории
PRODUCTS

Био Лютеница Хаджиеви (№1) Harmonica 260 g

  • Марка: Harmonica
  • Кат. номер: 3800218251518

Био Лютеница Хаджиеви (№1) Harmonica 260 g

  • Марка: Harmonica
  • Кат. номер: 3800218251518

Био Лютеница Хаджиеви Harmonica.

 

Био лютеницата  Хаджиеви на Harmonica е по традиционна българска рецепта, с узрели на слънце зеленчуци и ароматни подпрвки!

 

Едро смляна.

 

Подробно описание
Подробно описание +

Лютеницата е от онези елементи на българския бит, които не са подвластни на фактори като време, мода, политика, култура. Това е един от стожерите на националното съзнание, които ни правят такива каквито сме (кой не си спомня детството, игрите на улицата и петминутната почивка за филия с лютеница). Тя е и един от синтезираните образи на българската кухня – леко пикантна, силно ароматна с донякъде противоположни, но перфектно съчетаващи се вкусове.

Ако случайно сте забравили какъв точно трябва да бъде вкусът на лютеницата, направена единствено от истински зеленчуци и подправки - такава, каквато са я знаели винаги уважаващите себе си местни кулинари, трябва да опитате нашата лютеница. Не ви гарантираме нищо повече от моментален скок във времето на простите и вкусни радости от живота.

Съставки: био печена чушка капия, био доматено пюре, био слънчогледово олио, био кромид лук, био нерафинирана тръстикова захар, хималайска сол, био чесън, био подправки

Хранителна стойност в 100 g

Енергийност - 423.1 kJ / 101.4 kcal;
Мазнини - 5.96 g (от които наситени мастни киселини - 0.7 г);
Въглехидрати - 9.34 г (от които захари - 7.81 г);
Белтъци - 2.2 г;
Сол - 1 г

Съхранение: На сухо и прохладно място. След отваряне да се съхранява в хладилник.

Продукти от същата категория