Био Магарешки бодил - бял трън на прах Zoya 125 g

11,80 лв.
  • Марка: Zoya
  • Кат. номер: 3800231690462
+ -
Купи
Моля, изберете:

Био магарешки бодил - бял трън на прах Zoya 125 g

 

Магарешкият бодил съдържа силимарин, който стимулира  храносмилателните ензими, спомага за разграждането на мазнините и изхвърлянето на токсините от черния дроб.

Подробно описание
Допълнителна информация
Подробно описание

Магарешкият бодил (Silybum marianum) е отдавна познат на билкарите заради благотворното си влияние върху черния дроб. Счита се, че активната съставка на която дължи свойствата си, е силимаринът - това е флавоноиден комплекс, открит в най-висока концентрация в семената на растението. В човешкото тяло силимаринът действа като антиоксидант, стимулира храносмилателните ензими, спомага за разграждането на мазнините и изхвърлянето на токсините от черния дроб. Семената на магарешкия бодил са прекалено твърди за директна консумация, но са удобни под формата на прах – с лек ядков привкус, те могат да се приемат за детоксикация и подобряване на храносмилането.

Начин на употреба: Препоръчителната дневна доза е 1/2 ч.л. до два пъти на ден. Поръсете върху салати или прибавете в шейк или фреш. Може също да запарите във вода и да консумирате под формата на чай.

Допълнителна информация
Страна произход
Китай