Био Мака корен 4 типа капсули Rainforest foods 120х500 mg

37,20 лв.
  • Марка: Rainforest foods
  • Кат. номер: 5060213550124
+ -
Купи
Моля, изберете:

Био мака корен 4 типа капсули Rainforest foods 120х500 mg

 

Мака се счита за адаптоген и помага на тялото да балансира хормоните и стабилизира имунната система.

Подробно описание
Допълнителна информация
Подробно описание

Тези капсули на Rainforest foods съдържат 4 различни фенотипа Мака от вида Lepidium peruvianum Chacon: Черна, Жълта, Пурпурна и Червена.

За Мака: Мака е кореноплодно растение, което се отглежда в Перуанските Анди на високо надморско равнище. От векове се използва за за подобряване на силата, издръзливостта и либидото. Легендата разказва, че войните на Инките са я използвали непосредствено преди битка, за да увеличат бойния си дух.
Мака се счита за адаптоген и помага на тялото да балансира хормоните и стабилизира имунната система. Нормализира общото усещане на тялото като му помага да се справи с враждебните физиологични, химични и биологични стресори.

Има различни видове мака, които се отличават по цвета на корена и стеблото. Маката може да бъде с кремав цвят, жъла, зелена, червена, пурпурна, сива или черна. Фундаментално всички типове мака имат сходен хранителен профил, но се отличават по съдържанието на вторични фитонутриенти. Последни научни изледвания потвърждават, че приемът на няколко вида мака има по-добри свойства от колкото приемът само на един тип.

Начин на употреба: Мака няма определена доза. Повечето хора, обаче, приемат 1-3 гр мака на ден (2-6 капсули), приети с вода или сок. В идеалният случай капсулите трябва да се приемат между храненията. Оптималната доза ще бъде различна за всеки, затова трябва да се пробва с различни дози, докато не се установи кое работи най-добре за вас.

Състав: Органична мака (Lepidium Meyeni) в растителни капсули от целулоза. Без изкуствени оцветители, аромати и консерванти. Сертифицирана от Soil Association (GB organic certification 5). Одобрени от Вегетарианско общество, Halal и Kosher сертифицирани.

В 100г Мака се съдържат 300 калории, 75г въглехидрати, 10г протеин и по-малко от 1г мазнини.

Био сертификат Soil Association

Допълнителна информация
Страна произход
Великобритания
Количество
120 бр.