Био Масло от коноп 50 мл,Alteya Organics

12,10 лв.
  • Марка: Alteya Organics
  • Кат. номер: 3800219791488
+ -
Купи
Моля, изберете:

Био Масло от коноп 50 мл,Alteya Organics

Подробно описание
Подробно описание

Био масло Коноп се получава чрез студено пресоване на семки или цялото растение Cannabis Sativa. Конопеното масло е богато на есенциални мастни киселини, на калций, желязо, фосфор, магнезий, цинк, мед и манган. Изключителните концентрации на есенциални мастни киселини в конопеното олио е това, което го прави наистина специално.  Био масло коноп съдържа протеина Глобул Адестин, който е подобен на протеина Глоболин, съдържащ се в човешката кръв. В действителност конопеното студено-пресовано масло може да осигури всички онези нужни на човешкото тяло в-ва, които то само не може да произведе. Конопеното масло има силни противовъзпалителни свойства и е мощен антиоксидант. Помага при кожни екземи и възпаления, също така лекува акне. Трябва задължително да се спомене, че топлинната обработка над 50 градуса по целзий разгражда полезните полиненаситени мастните к-ни във пероксиди, които са вредни за човека.

 

Подобрява структурата на кожата и еластичността и; бори се с кожни възпаления; предлага известна UV защита; хидратира; при обриви; при предменструален синдром; подобрява метаболизма; намалява възпалението и симптомите на артрит; подобрява възстановяването на мускулите след тренировка; има приложение в козметиката поради противовъзпалителното и анти-стареещо си действие върху кожата.

 

– Произход: Румъния
– Само за външна употреба.
– Съхранение при температура от 15°C до 25°C .
– Да не се излага на пряка слънчева светлина или в близост до топлинни източници.
– Да не се употребява при алергия към някоя от съставките !
– Преди употреба да се направи тест за чувствителност !
– При поява на обрив или зачервяване – спрете употребата на продукта !
– Да се съхранява на недостъпни за деца места !

 

INCI: Cannabis sativa (Hemp Seed) Oil*

*Био Сертифицирани продукти

 

Да не се използва от хора с индивидуална непоносимост към маслото. Да не се нагрява на температура по-висока 50 градуса по Целзий. В маслото има нищожно количество от психоактивното веществото тетра-хидро-канабинол, което в много редки случаи може да окаже влияние, най-вече при изключително чувствителни хора!