Био Мисо супа с водорасли 4 х 15 g Clearspring

9,95 лв.
  • Кат. номер: 5021554986805
+ -
Купи
Моля, изберете:

Био Мисо супа с водорасли 4 х 15 g Clearspring

 

Японска соева паста за правене на вкусна, засищаща супа.

 

 

Подробно описание
Подробно описание

Био Miso супа с водорасли е био-органична разтворима супа на Clearspring с морски зеленчуци, чудесен начин да се насладите на популярния японски Miso вкус. Произвежда се в Япония по оригинална рецепта, която осигурява комбинация от подходящи съставки, уникално съчетание на Miso вкус и два вида морски водорасли, лесно приготвяне навсякъде и по всяко време.

Miso е паста, извлечена от ферментирали соеви и оризови зърна, неотменима част от японската кухня. Тя подпомага поддържането на здравето и жизнеността и има изключително благотворно въздействие върху функционирането на храносмилателната и сърдечно-съдовата система, профилактиката на по-сериозни заболявания като рак, исхемична болест на сърцето, хипертония и алергии. Разпозната е като световно кулинарно богатство и храна със свойства на лекарство. Високото съдържание на изофлавони, характерно за ферментиралите соеви продукти е мощно противораково средство и, заедно с това, защитава организма от вредни вещества и отрови, срещащи се в ежедневието. 

Съхранение: На тъмно и сухо място при стайна температура (10 С - 25 С). 

Употреба: След отваряне използвайте цялото пакетче.

Начин на приготвяне: изсипете съдържанието на 1 торбичка в купа или чаша и добавете 240 мл топла вода. Разбъркайте добре преди употреба.

 

Производител Клиърспринг / Clearspring
Държава Великобритания
Тегло 4x15 гр.