Био Млечен шоколад с пробиотици, 55г. harmonica |
Млечен шоколад harmonica ще се изправи достойно и пред най-стриктните и изтънчени познавачи на тази фина материя. Само едно парченце е необходимо, за да си даде човек сметка, че тук става въпрос за едно принципно ново ниво на хрупкавост, на необятни пространства от какаовост и млечност и изобщо – на една цяла съвсем нова вселена от шоколадовост.
Шоколадът се произвежда в пловдивската работилница за шоколадови вълшебства на Мария и Винсан Гайо. Процесът е изключително интересен, отнема много време и е почти изцяло ръчен. Като се започне от сортирането на какаовите зърна, през изпичането и след това смилането, продължим със слагането във формички и опаковането – във всеки етап човекът присъства физически и помага с двете си ръце. Шоколадът зрее 2 седмици.