Био Нахутени пръчици с фъстъчено масло, 50г. Harmonica

2,85 лв.
  • Марка: Harmonica
  • Кат. номер: 3800218255059
+ -
Купи
Моля, изберете:

Био Нахутени пръчици с фъстъчено масло, 50г. Harmonica

Подробно описание
Подробно описание

Новият член в клуба Smiles e с 20% фъстъчено масло harmonica. Този био хрупкав снакс e  направен по оригинална рецепта с балансирано съотношение между нахут и ориз. Супер подходящ за междинно похапване или за достойна компания на бирата.

 

Направен е чрез екструдиране - сместа преминава през висока температура и налягане за кратко време, като така се запазват вкусовите и качества. Екструдирането е щадящ метод за минимална преработка на храните. По този начин се подобрява усвояемостта на зърнените и бобовите храни.

 

Съдържание: Био оризов грис, био грис от нахут, био фъстъчено масло, био кокосово масло и морска сол.

 

Хранителна стойност в 100 г.

 

Енергийност

449 kcal / 1887.19 kJ22.46%

Мазнини

16.92 g24.17%

- от които наситени мастни киселини

5.42 g27.10%

Въглехидрати

59.51 g22.89%

Белтъчини

13.64 g27.28%

Сол

1.4 g23%

Влакнини

5.6 g 

 

Освен за разходка в парка и на детската площадка, искахме да предложим и възможност за по-големите. Върви с бира или без, достойно заменя чипса или пуканите и е супер за междинно похапване.

Висококачествена алтернатива на една позната храна.

Стандартно за производство на тази категория артикули се използва житна култура или царевица. Smiles се отличава с интересна рецепта и качествените био сертифицирани култури от ориз и нахут

Нахутът е отличителен за нашия продукт . На българския пазар няма много подобни продукти

Удобен за консумация навсякъде и по всяко време

Всички зърнени, включително безглутеновите, всички брашна, бобови, ядки и семена – са трудни за храносмилане храни . Екструдиране подпомага по-лесното им усвояване от организма.

Щадящ производствен метод подпомагащ опазването на околната среда: малко отпадни води, намалени разходи за обработка на вода и нива на замърсяване на околната среда.