Био Напитка Комбуча лайф- Куркума, 330мл. Natural +

3,20 лв.
  • Марка: Natural +
  • Кат. номер: 3800228941249
+ -
Купи
Моля, изберете:
Био Напитка Комбуча лайф- Куркума, 330мл. Natural +
Подробно описание
Подробно описание

Комбуча Био Куркума е изненадващо вкусна комбинация от две традиционни противовъзпалителни съставки. Комбуча сама по себе си се слави със способността си да набавя на организма големи количества полезни бактерии – пробиотици.

 

 

Когато тялото разполага с достатъчно от тях, се подобрява храносмилането ни, повишават се защитните сили на организма и организмът може да синтезира повече хормони на щастието. 

Куркумата пък е класическата народна медицина на Индия. Тя се използва в кулинарията, за направата на лекарства и в натуралната козметика. Тази подправка е братовчед на джинджифила, но за разлика от него няма толкова лютив вкус. Коренът от куркума съдържа специфично съединение, познато като куркумин. Именно заради него това растение има толкова силни противовъзпалителни качества. Редовната консумация на куркума подобрява мозъчната дейност, намалява риска от сърдечни заболявания и ни помага да се справим с депресията. Подправката е богата и на антиоксиданти, които забавят процесите на стареене.

За да сте сигурни, че набавяте на тялото си само най-качествените храни и напитки, разработихме Комбуча Био Куркума с изцяло био сертифицирани суровини – зелен чай, захар и куркума на прах. Насладете се на тази здравословна жива напитка, като я консумирате охладена до 10-12 градуса.