Био Нийм на прах Zoya 125 g

8,65 лв.
  • Марка: Zoya
  • Кат. номер: 3800231694354
+ -
Купи
Моля, изберете:

Био нийм на прах Zoya 125 g

 

Нийм е вечнозелено дърво, листата от които спомагат за естествените процеси на поддържане състава на кръвта и подпомагат дейността на имунната система.

 

Смята се, че листата на растението спомагат за естествените процеси на поддържане състава на кръвта и подпомагат дейността на имунната система. Прахът от нийм се отличава със зеленикав цвят, специфичен аромат и наситен, горчив вкус

Подробно описание
Допълнителна информация
Подробно описание

Нийм, наричан още "индийски люляк" е вечнозелено дърво, познато в Индия от хилядолетия. Смята се, че листата на растението спомагат за естествените процеси на поддържане състава на кръвта и подпомагат дейността на имунната система. Прахът от нийм се отличава със зеленикав цвят, специфичен аромат и наситен, горчив вкус.

Начин на употреба:

Препоръчителният дневен прием е от 1/4 до 1/2 ч.л. един или два пъти на ден с топла вода или друга течност. Ако не сте използвали нийм досега, препоръчваме ви да започнете с малка доза и постепенно да увеличите количеството, докато достигнете 1/2 чаена лъжица. Да не се приема от деца, кърмачки или бременни. Ако приемате лекарства, имате медицински проблем или сте под лекарско наблюдение, преди употреба на нийм е необходимо да се консултирате със специалист. 

Хранителна стойност за 100 г:

Енергийна стойност - 1000kJ/241kcal
Мазнини - 0.6 гр,
от които наситени - 0.3 гр.
Въглехидрати - 26.8 гр,
от които захари - 4.7 гр.
Белтъчини - 12.6 гр.
Сол - 0.2 гр.

Допълнителна информация
Страна произход
Индия
Количество
125 g