Био Олио за добавяне към бебешки храни от 4 м Holle 250 ml

11,73 лв.
  • Марка: Holle
  • Кат. номер: 7640104959731
+ -
Купи
Моля, изберете:

Био олио за добавяне към бебешки храни от 4 м Holle 250 ml

 

Био олиото за добавяне към бебешки храни може да се добави към зърнени каши или готови пюрета.

 

 

Подробно описание
Допълнителна информация
Подробно описание

Био бебешко олио за овкусяване след 4 мес. Добавя се при приготвянето на зърнени каши или към готовите пюрета за да добавите към храната на бебето ценните омега-3 и омега-6 мастни киселини. Конопеното семе, което е част от микса на бебешкото олио, съдържа и рядко срещаната гама-линоленова киселина, която се намира и в състава на майчината кърма.
Био бебешко олио за овкусяване след 4 мес.
 
Добавя се при приготвянето на зърнени каши или към готовите пюрета, за да добавите към храната на бебето ценните Омега 3 и Омега 6 мастни киселини. Конопеното семе, което е част от микса на бебешкото олио, съдържа и рядко срещаната гама-линоленова киселина, която се намира и в състава на майчината кърма.
 
Състав: олио от рапица, слънчогледово олио, олио от конопено семе (студенопресовано).
 
Биологичното бебешко олио за овкусяване се отличава с отлично качество. То е важен източник на енергия за организма и доставя ценни ключови мастни киселини, с което се превръща във важна съставна част от балансираното хранене на бебето. Сместта от рапично и слънчогледово масло допринася за по-балансиран прием на омега-3 и омега-6 мастни киселини. Ценните мастни киселини подпомагат усвояването на мастноразтворимите витамини, а конопеното семе съдържа рядко срещаната гара-линоленова киселина, която се среща и в състава на майчината кърма. След 4-тия месец при приготвяне на зърнени каши Holle и детските храни от бурканчета могат да се прибавят 1-2 чаени лъжички био бебешко олио за овкусяване.

Допълнителна информация
Страна произход
Швейцария