Био Олио за добавяне към бебешки храни от 4 м Holle 250 ml

11,73 лв.
  • Марка: Holle
  • Кат. номер: 7640104959731
+ -
Купи
Моля, изберете:

Био олио за добавяне към бебешки храни от 4 м Holle 250 ml

 

Био олиото за добавяне към бебешки храни може да се добави към зърнени каши или готови пюрета.

 

 

Подробно описание
Подробно описание

Био бебешко олио за овкусяване след 4 мес. Добавя се при приготвянето на зърнени каши или към готовите пюрета за да добавите към храната на бебето ценните омега-3 и омега-6 мастни киселини. Конопеното семе, което е част от микса на бебешкото олио, съдържа и рядко срещаната гама-линоленова киселина, която се намира и в състава на майчината кърма.
Био бебешко олио за овкусяване след 4 мес.
 
Добавя се при приготвянето на зърнени каши или към готовите пюрета, за да добавите към храната на бебето ценните Омега 3 и Омега 6 мастни киселини. Конопеното семе, което е част от микса на бебешкото олио, съдържа и рядко срещаната гама-линоленова киселина, която се намира и в състава на майчината кърма.
 
Състав: олио от рапица, слънчогледово олио, олио от конопено семе (студенопресовано).
 
Биологичното бебешко олио за овкусяване се отличава с отлично качество. То е важен източник на енергия за организма и доставя ценни ключови мастни киселини, с което се превръща във важна съставна част от балансираното хранене на бебето. Сместта от рапично и слънчогледово масло допринася за по-балансиран прием на омега-3 и омега-6 мастни киселини. Ценните мастни киселини подпомагат усвояването на мастноразтворимите витамини, а конопеното семе съдържа рядко срещаната гара-линоленова киселина, която се среща и в състава на майчината кърма. След 4-тия месец при приготвяне на зърнени каши Holle и детските храни от бурканчета могат да се прибавят 1-2 чаени лъжички био бебешко олио за овкусяване.