Всички Категории
Каталог

Био Овесена каша от 6 м, 250 г Demeter, Holle

  • Марка: Holle
  • Кат. номер: 7640104952619

Био Овесена каша от 6 м, 250 г Demeter, Holle

  • Марка: Holle
  • Кат. номер: 7640104952619

Био Овесена каша от 6 м, 250 г Demeter, Holle

Подробно описание
Подробно описание +

Holle Bio бебешка  овесена каша от 250гр предназначено за деца от 6 месечна възраст, която се приготвя изключително лесно и без добавена захар и сол. Подходяща и пригоденa за бебета, която е лесно смилаема и изключително богата на хранителни вещества. Съдържа високо ниво протеини и мазнини, както и витамините А, В1, В2, В6, С, Е, К, както и минерали - силиций, калций, желязо, калий и фосфор  от всички зърнени сортове. Овесът е особено богат на незаменими аминокиселини, които са важна част от балансираното хранене. Кашата на Холе е прекрасна и много вкусна храна за бебета, а също и в комбинации с прясно мляко и вода или майчина кърма в зависимост от възрастта и предпочитанията на Вашето бебе. Без изкуствени аромати, оцветители и консерванти, а също така и без добавена захар и сол. 


Съхранявайте на сухо и хладно място.
След отваряне да се използва в рамките на 3-4 седмици.

 

Състав:Пълнозърнесто овесено брашно*, Тиамин (съгласно законодателството на ЕС).

*от контролирано био производство *от контролирано био динамично производство.

 

Начин на употреба:

Като безмлечна каша: Кипват се 200мл вода и се оставят да изстинат до около 50° С. След това се изсипват в чиния и се добавят 5 супени лъжици "Био Бебешка овесена каша".

Като млечна каша с прясно мляко: Кипват се 100мл вода с 100мл пълномаслено мляко и се оставят да изстинат до около 50° С. След това се изсипват в чиния и се добавят 5 супени лъжици "Био Бебешка овесена каша".

1 супена лъжица "Био Овесена каша"=5гр

1 мерителна лъжица "Био Холе бебешко мляко"=4.7гр.

Продукти от същата категория