Био Паста Буквички Castagno 500 g

4,24 лв.
  • Марка: Castagno
  • Кат. номер: 8013885010325
+ -
Купи
Моля, изберете:

Био паста буквички Castagno.

Пастата за тези буквички е произведена чрез сертифицирано биоземеделие, с гаранции за чистота, чрез методи, щадящи природата и човешкото здраве и след пълно изключване на изкуствени торове и химични съставки.


Избран е сорт твърда пшеница – Дурум, който притежава високи хранителни и кулинарни преимущества, концентрация на протеини и аминокиселини от растителен произход, ценни съставки и високо качество на зърното – едри, полупрозрачни зърна. Затова наричат тази култура „Бисерът на Пшениците”.


При варене не се разкашват. Вкусни и лесни за приготвяне, те са идеален вариант за изчистена и качествена храна, а качествената храна прави и живота качествен!

Подробно описание
Допълнителна информация
Подробно описание

Castagno Bruno е италианска компания предлагаща широка гама от над 50 вида органична италианска паста (паста от твърда пшеница, с босилек, с магданоз, чесън, цвекло, амарант, нахут, елда, киноа, ориз, специални храни, изработени от пълнозърнести брашна от лимец, ръж, камут), зърнени и експандирани закуски, специални храни, флейксове и подправки със сусам, отговарящи на изискванията на всякакви вкусове, рецепти и традиции. 
Строго подбраните суровини, 100% пълнозърнести брашна и използването на чисти и възобновяеми енергийни източници при производствени процеси, гарантират краен натурален продукт на биологично земеделие.

Състав: Бяло брашно

Употреба: Поставете тестените изделия Castagno в подсолена вряща вода, като на всеки 100 грама паста е необходим 1 литър вода. Когато водата заври отново, варете 6 - 8 минути, като разбърквате от време на време. Овкусете с подправки и сосове по ваш избор

Тегло: 500 г.

Произведено в ЕС от Castagno Bruno S.A.S- IT-BIO-007

Съхранение на сухо и хладно.

Агрокултура от Италия

Допълнителна информация
Страна произход
Италия
Количество
500 g