Био Пикантен сос апетитка "Хорцето" 300 g

5,90 лв.
  • Кат. номер: 3800099201015
+ -
Купи
Моля, изберете:

Био пикантен сос апетитка „Хорцето" 300 g

 

Пикантният сос апетитка е стерилизиран продукт, готов за директна консумация.

 

Подробно описание
Допълнителна информация
Подробно описание

Фирма "Консервинвест" ООД е производител на стерилизирани плодови,зеленчукови и месни консерви. Фирмата е създадена и започва производство през юни 1998 г. Производствената база на "Консервинвест" ООД се намира в Тракийската низина на 10 км от гр. Първомай - в с.Православен в непосредствена близост до преките производители на зеленчуци.


В производството на консерви се влагат суровини собствено или местно производство, също така се използват зеленчукови и плодови асептични пюрета от доказани производители.
За да бъдат с дълъг срок на годност продуктите на фирмата се стерилизират по стара и изпитана технология в автоклави (стерилизатори). Фирма "Консервинвест" ООД е производител на стерилизирани плодови,зеленчукови и месни консерви. Фирмата е създадена и започва производство през юни 1998 г. Производствената база на "Консервинвест" ООД се намира в Тракийската низина на 10 км от гр. Първомай - в с.Православен в непосредствена близост до преките производители на зеленчуци.


В производството на консерви се влагат суровини собствено или местно производство, също така се използват зеленчукови и плодови асептични пюрета от доказани производители.
За да бъдат с дълъг срок на годност продуктите на фирмата се стерилизират по стара и изпитана технология в автоклави (стерилизатори). 

    в 100g
  Енергия   459,53kJ/109,83kcal
  Мазнини   4,55g
  - от които наситени мастни киселини   0,85g
  Въглехидрати   14,42g
  - от които захари   11,02g
  Протеини   2,8g
  Сол   1,25g
  Натрий   0,45%
  Хранителни влакнини (фибри)   1,13g

Без консерванти!
Стерилизиран продукт. Готов за консумация.
Съхранение: След отваряне да се съхранява в хладилник до 3 дни

Производител Консервинвест ООД
Състав доматено пюре*, питейна вода*, люти чушлета*, захар*, рафинирано слънчогледово масло*, хималайска сол, лук*, чесън*, черен пипер* и дафинов лист*.
*продукт на биологично земеделие
Държава България
Тегло 300 г

.

 

Допълнителна информация
Произведено в България
от българско производство
Количество
300 g