Био Препарат за миене на съдове Мандарина, 1л. AlmaWin

12,25 лв.
  • Марка: AlmaWin
  • Кат. номер: 4019555705113
+ -
Купи
Моля, изберете:

Био Препарат за миене на съдове Мандарина, 1л. AlmaWin

 

Препаратът за съдове на AlmaWin е създаден за всички, които обичат аромата на плодова мандарина и успокояващ морски зърнастец. Благодарение на овлажняващите пшенични протеини, препаратът е нежен към ръцете и кожата. Етерично масло от мандарина и портокал с остър аромат превръщат изплакването в уникално ароматно изживяване.Продуктът е дерматологично тестван, веган и еко-сертифициран от Ecogarantie. Бутилката е направена от рециклиран материал и може да бъде 100% рециклирана. Външната картонена кутия е FSC сертифицирана; дървесината идва от отговорно горско стопанство. Така че навсякъде е устойчиво!

Подробно описание
Подробно описание

Пръскане (2 мл.) във водата за изплакване е достатъчно. Само при много мазни тигани и тенджери трябва да се дозира повече.


Режим на действие:
Препарат за ръчно миене на съдове, чаши, прибори, тенджери, тигани и др. Течността за миене е отлична и за третиране на пресни мазни петна по текстил. Просто навлажнете, нанесете върху него течност за миене на съдове, попийте го и след това измийте както обикновено.Приложение:
За ръчно миене на съдове. Моля, използвайте препаратът за измиване.

 

Съдържание: ≥5% <15% нейонни повърхностно активни вещества (захароидни повърхностно активни вещества), анионни повърхностно активни вещества (сулфати на растителни мастни алкохоли), парфюми (етерично портокалово масло и масло от мандарина*), лимонен. Допълнителни съставки: вода, етанол, натриев хлорид, млечна киселина, екстракт от плодове на бял трън, пшенични протеини.


* от биологично сертифицирано земеделие.
100% от съставките са от естествен произход.


Произход: Германия

 

 


AlmaWin е регистрирана през 1993 г., като от самото начало на дейността си разработва и произвежда био сертифицирани перилни и почистващи продукти, задоволявайки нуждите на потребителите, загрижени за здравето и околната среда.

- Биоразградими
- Веган
- Дерматологично тествани
- Икономични

Всичко това е в основата на философията на AlmaWin - да бъде в хармония с човека и природата.

Природата и ние, хората, имаме близки, симбиотични отношения, защото имаме нужда един от друг. Тази сложна екосистема трябва да бъде запазена и защитена. Това, което правим днес, трябва да е добро и за нашите деца и внуци утре.

За вас и околната среда!

Това е, което ние в AlmaWin отстояваме, вече второ поколение, със страст и убеденост.