Био Препарат за почистване на под, 500мл. AlmaWin

11,20 лв.
  • Марка: AlmaWin
  • Кат. номер: 4019555700156
+ -
Купи
Моля, изберете:

Био Препарат за почистване на под, 500мл. AlmaWin 

 

С комбинацията от омекотяващи кожата, естествени повърхностно активни вещества и растителни овлажняващи съставки, препаратът за почистване на подови настилки осигурява отличен почистващ резултат и защитава кожата. Особено подходящ е за всякакви водоустойчиви повърхности като плотове, кухненски мебели, плочки, пластмасови повърхности, первази на прозорци и подове от всякакъв вид.Еко-концентратът е дерматологично тестван от независим институт за тестване и е особено лесен за биоразграждане. Сертифициран е от Ecogarantie и Vegan Society.

Подробно описание
Подробно описание

В зависимост от замърсяването, добавете около 10 мл. на 5л. вода. 500 мл. са достатъчни за 50 нанасяния.Начин на действие:
Почиства замърсявания и поддържа универсални повърхности в домакинството.Приложение:
За миещи се повърхности в цялата къща като подове, плочки, мебели за баня и кухня и врати.

 

Съдържание: <5% нейонни повърхностно активни вещества (растителни захароидни повърхностно активни вещества), анионни повърхностно активни вещества (растителни мастни алкохолни сулфати), аромати (етерично масло от цитрон* и евкалиптово масло*), лимонен, вода, етанол, готварска сол, млечна киселина, сода, пшенични протеини.


* от биологично сертифицирано земеделие.
100% от съставките са от естествен произход

Произход: Германия

 AlmaWin е регистрирана през 1993 г., като от самото начало на дейността си разработва и произвежда био сертифицирани перилни и почистващи продукти, задоволявайки нуждите на потребителите, загрижени за здравето и околната среда.

- Биоразградими
- Веган
- Дерматологично тествани
- Икономични

Всичко това е в основата на философията на AlmaWin - да бъде в хармония с човека и природата.

Природата и ние, хората, имаме близки, симбиотични отношения, защото имаме нужда един от друг. Тази сложна екосистема трябва да бъде запазена и защитена. Това, което правим днес, трябва да е добро и за нашите деца и внуци утре.

За вас и околната среда!

Това е, което ние в AlmaWin отстояваме, вече второ поколение, със страст и убеденост.