Био Провиотик, 500мг. 24табл. за смучене, ProViotic

60,80 лв.
  • Марка: Генезис лаборатории
  • Кат. номер: 865196000100
+ -
Купи
Моля, изберете:

Био Провиотик, 500мг. 24табл. за смучене, ProViotic 

 

Провиотик преборва лошите бактерии и укрепва имунната защита.

 

Предотвратява вредата на антибиотиците, възпрепятства хранителни натравяния и помага в храносмилането.

 

Помага при сваляне на теглото - 100% веган пробиотик - не съдържа никакви животински продукти Без алергени и ГМО продукти 100 години доказана безвредност

Подробно описание
Подробно описание

ПроВиотик е единствения по рода си иновативен растителен пробиотик, който е изолиран от българско кокиче. ПроВиотик подпомага ефективното функциониране на храносмилателната система, спомага и нормализира здравето на чревната флора чрез милиардите си активни живи клетки, които се заселват и размножават в стомашно-чревния тракт и така стимулират и поддържат имунната система. ПроВиотик подсилва клетките, от които са изградени стените на червата, а те са най-големият имунен орган при хората. Провиотикът подсилва производството на антитела, чрез които организмът разпознава чуждите агенти (бактерии и вируси). Той синтезира много силен протеин, който атакува мембраните на "лошите" бактерии, пробива ги и ги унищожава, но в същото време разпознава сходната структура на "братските" му бактерии (които живеят нормално в червата) и не ги закача. Добре е да се приема при стомашно-чревни разстройства, терапия с антибиотици, по време на пътувания и за подсилване на имунитета.

ПроВиотик е иновативен продукт, който е създаден след продължителни и задълбочени изследвания като неговата ефективност е доказана в световен мащаб. Той унищожава патогенни бактерии, като Staphylococcus aureus, Esherihia colli, Salmonella, Helicobacter pylori, Pseudomonas aeruginosa, L.monoccytogenes. и др. щамове, които се лекуват трудно и упорито дори и с антибиотици.
Силата на ПроВиотик се крие в мощния щам лактобактерии - GLB44, който е създаден от български специалисти и е патентован за американския пазар. Този щам е един от 300-те щама бактерии на Lactobacillus Bulgaricus - българската млечнокисела бактерия, известна в цял свят, доказала своите здравсоловни и напълно безвредни свойства повече от 100 години. За разлика от другите разновидности на Lactobacillus Bulgaricus, щамът GLB44 има много по-силно въздействие срещу лошите бактерии, но не закача своите събратя.
ПроВиотик се отглежда в растителен сок, който е екологично чист. Той е подходящ за вегани, вегетарианци, бременни и кърмещи майки. Не съдържа алергени като глутен, лактоза и ядки.

Състав: Всяка таблетка съдържа 5 милиарда живи клетки на Лактобацилус булгарикус (Lactobacillus bulgaricus) GLB44.
(Всяка капсула съдържа 500 mg живи клетки)
24 таблетки

Препоръчвана дневна доза:
Възрастни и деца над 3 години: 1 таблетка дневно (500 mg).

Да не се превишава препоръчваната дневна доза! Да не се използва като заместител на разнообразното хранене! Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца! Крайната дата на годност се отнася за правилно съхранявания в оригиналната опаковка продукт!

Условия за съхранение: на сухо и хладно място до 10 ºC.